Rólunk

A Coop-Halas Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaságot 1999. évben alapították tulajdonosai azon célból, hogy a több évtizedes múltra visszatekintő Paletta Áfész tevékenységét a gazdasági és piaci viszonyokhoz hatékonyabban idomuló gazdasági társasági formában továbbvigye.

A jelentős vagyonnal rendelkező Coop-Halas Zrt. Kiskunhalas és környéke élelmiszer-napicikk kereskedelmi piacán meghatározó szerepet játszik. Gazdasági súlyát jelzi továbbá, hogy a társaság a térség egyik legnagyobb foglalkoztatója.

A részvénytársaság fő tevékenysége mellett az élelmiszer-kiskereskedelmi profilon kívül eső ingatlanjait bérbeadás útján hasznosítja.Kereskedelem

A Coop-Halas Zrt. üzletei a Coop Franchise részeként működnek. Árualapját a Coop Alföld régiójában működő Alföld Pro-Coop Zrt. disztribúciós központ biztosítja.

Üzleteink a családok napi fogyasztási szükségleteinek kielégítését szolgálják úgy, hogy részükre a legoptimálisabb ár/érték/idő arányt kívánják biztosítani.

A magyar, élelmiszer-napicikk forgalmazást végző COOP család tagjaként elkötelezettek vagyunk

  • a minőség mellett, kifejezetten kerüljük a bizonytalan eredetű termékek forgalmazását,
  • a magyar termékek piacra kerülésének segítésében, a hazai fogyasztók igényeinek megfelelően.

A COOP-üzletlánc elkötelezett a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának emelése mellett, különösen a fogyasztók részére történő személyes eladás és a vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával.

Üzlethálózatunk / Bérbeadás

A Coop-Halas Zrt. saját üzemeltetésben kizárólag az élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelmi üzleteit működteti. Az ettől eltérő profilú egységek, egyéb ingatlanok hasznosítása bérbeadás útján történik.

A Zrt. mind Kiskunhalason, mind a környező településeken rendelkezik üzlethelyiségekkel, ingatlanokkal, melyek jellemzően vendéglátóipari egység, italbolt, mezőgazdasági üzlet profillal működnek.